» Bejegyzések Események kategóriában a Kommunikációs Blogon:

Lehetőség: Szerezz használható szakmai tudást az Online Marketing Academy-n!

Online Marketing AcademyTavaly november 1. és december 18. között zajlottak a Google Románia által szervezett Online Marketing Academy (OMA) kurzusai kilenc romániai városban, többek között Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Nagyváradon, Brassóban, Nagyszebenben és Temesváron. Az 5 részes, egyenként 4 órás Tovább »

Karrier, város, kultúra témakörben rendezik meg az V. Kommunikációs Napokat

V. Kommunikációs NapokCsütörtökön, december 5-én, kezdődnek az idei Kommunikációs Napok, a BBTE Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézet harmadéves diákjai szervezésében. Amint előző cikkünkből is kiderült, az idei rendezvény a karrier, város és kultúra témakörökre épül. A konferencián az előző évekhez hasonlóan Tovább »

A vállalkozásmenedzsment buktatóiról és a siker kulcsáról – Vállalkozói konferencia

Rif konferencia: Rothadt cégből gyümölcsöző vállalkozásAz elmúlt hétvégén, november 9.-én, szervezte meg a RIF a Rothadt cégből gyümölcsöző vállalkozást című konferenciát, a Concorde Alapkezelő ZRT és a Eurotop Consulting támogatásával. A rendezvény keretein belül híres előadók, szakemberek és oktatók beszéltek arról, hogyan lehet egy már a veszteségesség Tovább »

Neveljünk „rothadt” cégből gyümölcsöző vállalkozást

Rothadt cégből gyümölcsöző vállalkozásMit kezdjünk, ha nem minden úgy alakult vállalkozásunkkal, ahogy szerettük volna? Hogyan lehet egy, már a veszteségesség útján elindult céget megmenteni? Hogyan tanuljunk a kudarcokból? – ilyen és ehhez hasonló kérdésekre fogunk választ kapni november 9-én, a „Rothadt cégből gyümölcsöző Tovább »

Marketeam tehetségtábor Torockón – avagy marketingről, közösségi médiáról, online- és vírus reklámokról egy helyen

Marketeam tehetségtábor TorockónAz elmúlt hétvégén, 2013. október 25 és 27 között, a Marketeam szakkollégium ismét megszervezte a Marketeam tehetségtábort Torockón. Ha röviden kellene összefoglalnom, azt mondanám: összekötötte a nagyon kellemest a nagyon hasznossal. Számos érdekes előadás volt, az előadók nyíltan és segítőkészen Tovább »

Városmárkázás és regionális marketing

Városmárkázás és regionális marketing - Kádár MagorEzzel a címmel tartott előadást dr. Kádár Magor 2013. október 16.-án Kolozsváron. A Marketing & Menedzsment Klub által szervezett előadáson résztvevők a településmárkázás lépéseivel ismerkedhettek meg, megtudták, hogyan lehet jól pozicionálni egy települést. A BBTE Kommunikáció, Közkapcsolatok Tovább »

Kommunikációs Napok Kolozsváron

Kommunikációs Napok KolozsváronIdén újra megszervezik a Kommunikációs Napokat a kolozsvári BBTE Kommunikáció és közkapcsolatok szakának végzős diákjai. Mivel az idei rendezvény úgymond évfordulós lesz, hiszen ez már az 5. alkalom, különleges programmal, meglepetésekkel is készülnek a szervezők. A december 5-7 között sorra Tovább »

IV. Kommunikációs Napok

2012. december 7-8, Kolozsvár
IV. Kommunikációs NapokA Babeș-Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézet magyar tagozatának végzős diákjai idén negyedik alkalommal szervezik meg a Kommunikációs Napokat. A rendezvény időpontja: 2012. december 7-8., helyszín idén is a Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Kar épülete Tovább »

Internet & Mobile World 2012

2012. szeptember 19-21, Bukarest, Romexpo
Social Networks ConferenceSzeptember végén a hazai digitális szféra legnagyobb eseményére kerül sor. Az Internet & Mobile World 2012 különösen az online és a mobil témáját fogja körüljárni. A háromnapos rendezvényen kiállítások lesznek megtekinthetőek továbbá konferenciákra és workshopokra is sor kerül. Számokban a rendezvényről: Tovább »

VI. Csíkfalvi Csűrszemináriumok

2012. július 11-14, Csíkfalva (MS)
VI. Csíkfalvi CsűrszemináriumokIdén immár hatodik alkalommal kerülnek megszervezésre a Csíkfalvi Csűrszemináriumok július 11-14 között a csíkfalvi Tündér Ilona Vendégház csűrjében (53 szám). Az idei rendezvény címe Nyárádmente a világhálón: értékek, jelenlét, közönségek. Ennek függvényében tanárok és szakemberek tartanak előadásokat minden Tovább »