» Bejegyzések Interaktív kategóriában a Kommunikációs Blogon:

Miért érdemes (kis- és közép)vállalkozásoknak is használni a Pinterestet?

Miért érdemes vállalkozásoknak is használni a Pinterestet?Egyre többször merül fel a Pinterest név napjainkban, azonban sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen előnyök származhatnak abból, ha egy vállalkozás az egyéb közösségi médiafelületek mellett a Pinterestet is használja. Tudniillik nemcsak személyes célokra használhatjuk ezt a közösségi platformot Tovább »

Kihívás: mondj le az okostelefonodról 10 percre egy nemes cél érdekében!

UNICEF Tap Project 2014Ebben az évben az UNICEF már nyolcadik alkalommal szervezi meg a Tap Project (Csap Projekt) nevű kezdeményezését, melynek célja, felhívni a figyelmet a világ egyes területein uralkodó vízhiány globális jelentőségű problémájára. Az idei alkalommal a szervezet egy különleges és aktuális ötlettel kampányol Tovább »

Interaktív divatkampányok

Interaktív divatkampányokAz interaktivitás igen felkapott téma napjainkban a marketing és kommunikáció területén. Tudjuk, hogy ma már nem elég megmutatni egy termék jó oldalát, nem elég megkapó szlogent alkotni, ha igazi sikert akarunk elérni, be kell vonnunk a vásárlót. Interakciót kell létesítsünk vele. Erre a „trendre” egyre több ágazatban Tovább »

Nem trendi már kocsmázni? Avagy, hívd meg sörözni ismerőseid a Facebook-on

Gondolom, már te is tapasztaltad, vagy legalább valamelyik ismerősöd beszélt erről a jelenségről. Én például azt vettem észre az utóbbi hetekben, amikor a Facebook-ot görgettem ezerrel, hogy minden második videó arról szólt, hogy valaki bevág egy kupa sört, hangulatos zenei aláfestés kíséretében. Tovább »

10 éves a Facebook

10 éves a Facebook2004. február 4. Ezen a napon indult hódító útjára a Facebook, a közösségi oldal, amely egy egyetemi bentlakás szobájából indult, mára pedig már több mint egy milliárd embernek segít a mindennapi kapcsolattartásban. Az elmúlt 10 év jelentőségéről Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, is megemlékezett egy Tovább »

Facebook kampány az Alzheimer-kórról

Facebook kampány az Alzheimer-kórrólMindenkivel előfordult már, hogy elfelejtett kisebb dolgokat, például hogy hová tette a kocsi kulcsát vagy, hogy miért is ment be a szobába. De vajon milyen érzés lehet nem emlékezni az élet fontos eseményeire, helyszíneire, személyeire? Ezt az érzést próbálta megtapasztaltatni mindenkivel a Holland Tovább »

Egy énekesnő és a Photoshop találkozása

Egy énekesnő és a Photoshop találkozásaMagyar zenei klipre figyelt fel a külföldi sajtó a napokban. Csemer Boglárka, művésznevén Boggie, Parfüm című videója ugyanis nem mindennapi alkotás. A klip a napjainkban természetessé vált digitális utómunkát és annak eredményét mutatja be egyszerű és egyben szórakoztató módon. Tovább »

7 ok, amiért jó LinkedIn felhasználónak lenni

 7 ok, amiért jó LinkedIn felhasználónak lenniLehet, hogy már hallottál a LinkedIn közösségi platformról, de nem igazán érdekelt, hogy mire is jó ez az oldal. Ha épp munkát keresel, vagy csak szakmailag szeretnél emberekkel szocializálódni, akkor érdemes néhány dolgot megtudnod a LinkedIn-ről. Hadd bocsássam előre, hogy habár ugyanazon az elven működik, mint a Tovább »

Tartalommegosztás: weboldal vs. Facebook

Tartalommegosztás: weboldal vs. FacebookA legfrissebb felmérések szerint a Facebook közösségi platform egyre kisebb népszerűségnek örvend az amerikai tinédzserek körében. Habár a személyes felhasználók már nem, a vállalkozások képviselői most is előszeretettel használják a közösségi platformot és komoly „versenyek” jönnek létre a márkák közt, ami a Facebook Tovább »

Újdonságok a közösségi médiából – év végi különkiadás

Facebook - Twitter - YouTube - LinkedIn - Pinterest - TumblrA 2013-as év végéhez érkeztünk és ilyenkor mindannyian visszatekintünk az elmúlt év történéseire. Ezt tették az utóbbi hetekben a közösségi média szereplői is, különböző toplistákat állítva össze az év legnépszerűbb témáiból, történeteiből, bejegyzéseiből. Mi összegyűjtöttük ezeket nektek, hogy egy átfogó képet kaphassatok Tovább »