A 3 legcukibb reklámszpot, amit valaha láttál

A 3 legcukibb reklámszpot, amit valaha láttálA McVitie’s, az egyesült királyságbeli kekszeket gyártó vállalat, legutóbbi kampányában úgy döntött, hogy kihasználja az emberek határtalan vágyát a kis állatok iránt és olyan cuki szpotokat fog a nagyközönség elé dobni, amitől mindenki olvadozni fog. A Grey London ügynökség dolgozott az ügyön és sikerült is aranyos reklámszpotokat alkotniuk. Három változatot készítettek el, melyek által a különböző ízesítésű kekszeket népszerűsítik. A szpotok története mindig ugyanaz: imádnivaló állatok másznak elő a kekszes csomagokból és cukiságukkal mindig leveszik lábukról az amúgy teljesen átlagos szereplőket. A családnál aranyos kiskutyák, a kórházi asszisztensnőknél cuki kiscicák, a kamasz fiúnál meg egy ellenállhatatlan Gizmo-szerű koboldmaki tűnik elő a kekszes csomagolásból. A kampány üzenete: felidézni azt az „édesség” utáni vágyat, ami a nasi szünet előtt érzünk át.

McVitie's Digestives reklámszpot

„Úgy látjuk, hogy a McVitie’s egy alvó óriás, és remélhetőleg, meg fogod látni, amint felébresztjük ezt az óriást.” – mesélte Sarah Heynen, a vállalat marketing igazgatója, a 12 millió fontos kampány kapcsán. Reméli, hogy az elkövetkező három évben sikerül felfrissíteniük a márkát és nem titkolt vágyuk az sem, hogy nemzetközi branddé váljanak.

Martin Glenn, a vállalat vezérigazgatója így nyilatkozik a kulisszák mögül: „A kekszek nagyszerűek arra, hogy jelezzék a szünetet; lehetnek hangulatfokozók, különlegesebbé tehetik a társadalmi pillanatokat. Tehát a kekszek közönségesek, de fontosak, abból a szempontból, hogy a kis dolgok hatalmas különbséget tehetnek. Ez az insight rendkívül erős szerepet játszott az ötletelés során.”

És akkor következzenek a várva várt maximális cukiságfaktorú reklámszpotok, melyek láttán vagy olvadozni fogsz vagy meg fogod kívánni a ropogós kekszet.

Forrás: The Drum

Írj egy hozzászólást, és hagyj hátra egy visszakövethető linket a weboldaladról.