» Bejegyzések Reklám kategóriában a Kommunikációs Blogon:

A Heineken új és ütős reklámszpotja

A Heineken új és ütős reklámszpotjaAmint azt már a Heinekentől megszokhattuk, folyamatosan olyan reklámfilmeket készít, amelyek egyszerre viccesek és jól összefoglalják mindazt, amire egy férfi vágyhat, illetve olyan elemeket tartalmaznak, amelyek a férfi lét jellemzőit hangsúlyozzák ki. Legújabb szpotjukban, melynek címe The Odyssey Film egy jól Tovább »

Pikáns reklámok, családbarát módon

Pikáns reklámok, családbarát módonVannak termékek, amelyeket nehéz a televízióban reklámozni, legalábbis az éjszakai órákon kívül. Ebbe a kategóriába tartoznak például az óvszerek és a szexuális segédeszközök. A Connecticut állambeli Colangelo ügynökség azonban nagyon szépen megoldotta a feladatot és olyan reklámszpotokat készített Tovább »

A 3 legcukibb reklámszpot, amit valaha láttál

A 3 legcukibb reklámszpot, amit valaha láttálA McVitie’s, az egyesült királyságbeli kekszeket gyártó vállalat, legutóbbi kampányában úgy döntött, hogy kihasználja az emberek határtalan vágyát a kis állatok iránt és olyan cuki szpotokat fog a nagyközönség elé dobni, amitől mindenki olvadozni fog. A Grey London ügynökség dolgozott az ügyön és sikerült is Tovább »

Super Bowl 2014: a kommunikációs blog kreatív toplistája

Super Bowl 2014 - a kommunikációs blog kreatív toplistájaHétfőn hajnalban véget ért a Super Bowl, és mint lenni szokott, a meccs végén a legtöbben a bemutatott reklámszpotokról beszélnek, írnak, mintsem a mérkőzésről magáról. Ma olvastam egy frappáns választ arra a kérdésre, hogy szerintünk melyik csapat fog nyerni az amerikai futballmérkőzésen: a hirdetők csapata Tovább »

Super Bowl: A Budweiser reklám az élen

Super Bowl: A Budweiser reklám az élenÍme, az új Budweiser reklám, ahol az emberek helyett, állatoké a főszerep. A 60 mp-ben bemutatott szívmelengető történet öt nap alatt bejárta a világot, a közösségi média és a tartalom megosztó oldalak segítségével. A történet szerint, egy 10 hetes labrador kölyköt menhelyre szállítanak, aki folyamatosan Tovább »

Egy szelet Cannes-ből

Egy szelet Cannes-bőlCikkünkben visszatekintünk egy kicsit a tavalyi évre, amelyben a Cannes-i Oroszlán egyik győztesének briliáns reklámjáról lesz szó. Személy szerint az egyik kedvencem lett a tavalyi reklámok repertoárjából. De nézzük csak meg alaposabban mire is osztogatnak ilyen díjakat ezen a rangos eseményen? Tovább »

10 tanács David Ogilvy-től: hogyan írjunk jól

10 tanács David Ogilvy-től: hogyan írjunk jól1982-ben a reklámozás atyjának tartott Ogilvy egy jegyzetet készített alkalmazottjainak arról, hogy hogyan írjanak meggyőzően és hatékonyan. Az akkor megírt tanácsok ma is hasznosak lehetnek. David Ogilvy a reklámszakma egyik legkiemelkedőbb alakja. Több éves munkássága során, mint reklámszakember Tovább »

John Lewis karácsonyi reklámszpot: A medve és a mezei nyúl – a kulisszák mögött

John Lewis karacsonyManapság a karácsony nem is lenne az igazi a fahéj és fenyőillat, a finom sütik, na meg John Lewis könnyfakasztó reklámszpotjai nélkül. Az utóbbi években az angol üzletlánc nagy visszhangot keltett karácsonyi szpotjaival, olyannyira, hogy mára már sokak tűkön ülve várják, hogy miként sikerül felülmúlnia saját magát az új Tovább »

Elképesztő alsónemű kollekció bemutató a francia Alpokban

Paul Smith kollekció bemutatásaŐszi/téli férfi alsónemű kollekció bemutatására sokféle helyszínt el tudunk képzelni, azt viszont nehezen, hogy az esemény 2,500 méteres magasságban történjen. Nemrég sor került egy képzeletet felülmúló bemutatóra, nem máshol, mint a francia Alpokban, a Paul Smith divatmárka jóvoltából. Azért nem hagyományos kollekció Tovább »