A Heineken új és ütős reklámszpotja

A Heineken új és ütős reklámszpotjaAmint azt már a Heinekentől megszokhattuk, folyamatosan olyan reklámfilmeket készít, amelyek egyszerre viccesek és jól összefoglalják mindazt, amire egy férfi vágyhat, illetve olyan elemeket tartalmaznak, amelyek a férfi lét jellemzőit hangsúlyozzák ki. Legújabb szpotjukban, melynek címe The Odyssey Film egy jól elképzelt és a részletekig kidolgozott koncepciót láthatunk. A történetben, egy hajótöröttnek ábrázolt figura feljut egy luxus hajóra és innentől kezdve szinte minden egyes lépése azt sugallja, hogy ő mennyire cool mindenben, amit csinál. Íme:

Nos, ha nem lenne mind ez elég, ahhoz, hogy a reklámfilm vírusként terjedjen az interneten és ezrek arcára mosolyt csaljon, akkor meg kell említenünk azt is, hogy a holland sört forgalmazó vállalat egy briliáns ötlettel rukkolt elő. Az állítólagos vádakra reagálva – miszerint a szpotban trükköket alkalmaznak és a filmben szereplő férfiak nem is értenek azokhoz a dolgokhoz, amelyeket bemutatnak – készítettek egy áldokumentum kisfilmet. Egyszóval reklámot készítettek a reklámszpotnak. Érdemes ezt is megtekinteni:

A hab a tortán csak ezek után következett, hiszen született egy interaktív videó is, mely több kisfilmből tevődik össze. Ezek a kisfilmek bővebb betekintést engednek a kíváncsi nézőnek a válogatásba, amely alapján kiválasztották a szpotban szereplő férfiakat, akikből összeállt a Heineken legújabb arcául szolgáló csodafickó.

A reklámfilm fő üzenete szerint, nem lehetsz jó mindenben, de te is az élet valamely területén legendás vagy! Szó szerint: Everyone is legendary at something – Mindenki legendás valamiben.

Heineken: Mindenki legendás valamiben

Írj egy hozzászólást, és hagyj hátra egy visszakövethető linket a weboldaladról.