Pikáns reklámok, családbarát módon

Pikáns reklámok, családbarát módonVannak termékek, amelyeket nehéz a televízióban reklámozni, legalábbis az éjszakai órákon kívül. Ebbe a kategóriába tartoznak például az óvszerek és a szexuális segédeszközök. A Connecticut állambeli Colangelo ügynökség azonban nagyon szépen megoldotta a feladatot és olyan reklámszpotokat készített a Trojan cég számára, amelyek akár főműsoridőben is sugározhatók.
A reklámszpotok egyediek, finomak és játékosak, a történeteket a dialógusok viszik előre, de mégis mindenki számára érthető, hogy miről van szó. A szereplők nem viselkednek feszélyezetten, ezáltal a reklámok természetesnek hatnak.

Pikáns reklámok, családbarát módon

Az első Big Date (Nagy randi) című szpotban egy szokatlan szerepcserét láthatunk. A középkorú apát lánya és fia készítik fel a találkára, a fiú pedig arról is gondoskodik, hogy az este „biztonságban” teljen.

A Miss You (Hiányzol) című filmecskében egy kisgyerek hiányolja édesapját, de hamar kiderül, hogy ezzel nincs egyedül és édesanyja is várja már haza őt. A várakozást azonban megkönnyíti egy kis ajándék, amelyet apuka a fiókban hagyott feleségének.

A Happy Birthday (Boldog születésnapot) című szpot kicsit konkrétabb az előzőeknél, de még ez sem lépi túl a jóízlés határát. A harmincas pár a munka előtti órácskát szeretné minél jobban kihasználni és ehhez egy kis segítségük is akad.

A Gavin O’Connor által rendezett reklámfilmek annyira szelídre sikerültek, hogy az amerikai tévé társaságok már a koraesti órákban is műsorra tűzik azokat – állítja Dave Clemans a Colangelo ügynökség kreatív igazgatója.

Forrás: Adweek

Írj egy hozzászólást, és hagyj hátra egy visszakövethető linket a weboldaladról.